Barion Pixel
őszi tájkép réttel fákkal és lehullott levelekkel

RÓLUNK


Szia, köszöntünk az oldalon!

Hosszú, kötelező elemekkel dúsított bemutatkozás helyett, kérjük, engedd meg, hogy inkább röviden írjunk pár gondolatot a STAFFI.hu-ról.

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ez az oldal azoknak az embereknek készült, akiknek valamilyen szerepet játszik az életükben ez a csodálatos kutyafajta, az amerikai staffordshire terrier. Mi is ilyen személyek vagyunk! A mai világban természetesen minden, és annak ellenkezője is megtalálható az interneten. Nincs ez másképp az amstaffokkal kapcsolatban sem. A sok információ ellenére mégis olyan visszajelzéseket olvastunk, hallottunk, és saját tapasztalataink is azt mutatták, hogy a fajtának egyszerűen nincs egy magyar nyelvű oldala, ahova az ember nyugodtan ellátogathat, és úgy érezheti, hogy ez tényleg egy staffis oldal, nem csak egy háziállatos portál hetvenkettedik aloldala, ami kötelező jelleggel megemlíti a fajtát.

Mi ezt máshogy gondoljuk. Szerintünk a fajta többet érdemel ennél. Ha itt vagy, és ezt olvasod, akkor valószínűleg te is így gondolod. Szerintünk szükség van egy helyre, ahol csokorba vannak szedve a legfontosabb dolgok ezzel a fajtával kapcsolatban. Ahol egy helyen találhatóak meg azok a cikkek, amik közvetlenül érinthetik a staffi kedvelőket. Egy hely, ahol a középpontban az amerikai staffordshire terrier áll!

Hiszünk benne, hogy a staffis közösséget a legjobb gazdik és gazdi jelöltek alkotják. Ez a közösség az, amelyik nem az „agresszív harci kutya” dalt énekli, hanem amelyik segít megértetni az emberekkel, hogy ez egy csodálatos fajta, aki reggelire nem gyerekeket eszik. A közösség, aki tudja, hogy a kutyája milyen fizikai adottságokkal rendelkezik, de azzal is pontosan tisztában van, hogy mekkora szív is társul az izmok mellé. A staffis közösség, aki tudja és érzi, hogy milyen intelligens, gyönyörű, szerető ez a kutya. Nekik szól ez az oldal.

2020, januári indulásunktól fogva a kis csapatunk azon munkálkodik, hogy megtöltse tartalommal ezt a portált. Igyekszünk a legjobb tudásunk szerint cikkekbe szedni a leírásokat, hasznos dolgokat, érdekességeket, úgy, hogy az hiteles legyen, de mégis olyan nyelven íródjon, hogy bárki szívesen olvassa. Ez a folyamat azonban időbe telik. Így kérünk mindenkit, hogy türelmesen kövessétek az oldal tartalmi bővülését, mi pedig megpróbálunk minél jobban alkalmazkodni a ti igényeitekhez. A Kapcsolat menüben tudtok írni nekünk; ha bármilyen észrevételetek, ötletetek van, akkor ne tartsátok magatokban, osszátok meg velünk gondolataitokat!

Kellemes időtöltést kívánunk az oldalon!

Barátsággal, a STAFFI.hu csapata